Intake 1e behandeling

Als u voor het eerst komt is het prettig om alles van uw voeten in kaart te kunnen brengen. Er zal een uitgebreide anamnese worden uitgevoerd. Uiteraard worden uw voeten volledig verzorgd, waarbij dus goed gekeken wordt naar eventuele voet, huid of nagelproblemen. Na afloop van deze behandeling krijgt u een passende voetcreme mee naar huis. Thuis kunt u een goede verzorging voort zetten die nodig is om uw voeten in optimale conditie te houden tot de volgende behandeling in de salon. 

 

Silver Plus Pedicure

Dit is de meest gekozen behandeling. Hierbij worden uw voeten van top tot teen verzorgd en na afloop mag het stukje ontspanning ook niet ontbreken. Allereerst worden uw nagels geknipt en overtollig eelt verwijderd. Daarna gebruiken we de professionele frees om uw nagels te polijsten, in vorm te maken, eeltlocaties glad te maken, evt. likdoorns uit te frezen. Na afloop sluiten we de behandeling af met een heerlijke voetcrème afgestemd op uw huid en voetprobleem en daarbij een korte voetmassage. 

 

SOS pedicure (tot max. 20 min)

Kleine spoed behandelingen voor problemen zoals ingroeiende nagels, een kleine eeltlocatie, een likdoorn of bijvoorbeeld  alleen nagels knippen. 

 

Gellak Pedicure

Naast alles wat u krijgt bij de Silver Plus behandeling is deze behandeling absolute ervaring als je jezelf een heerlijke extra gunt. Je hebt de keuze uit een prachtige gellak kleur voor minimaal 6 weken perfect gelakte teennagels en een korte voetmassage met voetcreme die volledig op uw huid is afgestemd. Er worden bij deze behandeling geen nagelranden weggeknipt zoals bij een Russische manicure/pedicure!

 

Nail Fix & repair Pedicure 

Bij deze behandeling worden uw teennagels voorzien van een speciale lak en reconstructie. Hiermee kunnen oneffenheden en schimmelnagels zodanig worden bijgewerkt zodat uw nagels weer gezien mogen worden. Ook afgebroken nagels kunnen volledig worden gerepareerd. Uw teennagels ondergaan een echte metamorfose.  Als afwerking kunt u hierbij kiezen voor een mooie natuurlijke kleur of 1 van de gellak kleuren voor een prachtig langdurig glanzend resultaat. Zelfs voor mannen is deze behandeling erg geschikt, uw teennagels kunnen namelijk volledig mat worden afgewerkt voor een super natuurlijk eindresultaat. 

 

Behandelingen zijn inclusief reiniging en maken nieuwe afspraak.